Egy kis gasztro - az alábbi választható menü volt Parádsasváron a hotelben:
Péntek
Ananász pármai sonkával
Palócleves
Pulykamellfilé tejszínes színesborsmártással, habos burgonyapürével
Kéksajttal töltött champion gomba saját levében párolódva
Szarvasgerinc burgundi módra, rizzsel
Halfasírt párolt zöldségekkel
Citromos kosárka
Rosé
Szombat
Zöldségek koktél mártogatóssal
Eperleves rózsaborssal
Kapros legényfogó leves
BBQ sertésoldalas rozmaringos tepsisburgonyával
Spanyol marhahúsgolyók paradicsomos mártással, illatos rizzsel
Penne carbonara
Fokhagymás sült pisztráng grillezett zöldségekkel
sacher torta
Ribizlitorta
Profitterol
Olaszrizling
Vasárnap
Norvég lazacfilé tzatziki salátával
Újházi tyúkhúsleves
Erdei gyümölcskrémleves
Óvári sertéskaraj rakott pékné burgonyával
Háromsajtos polentarolád erdei gombával
Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykarolád mandulás rizzsel
Naphal filé grillezett zöldségekkel és fokhagymás-snidlinges mártással
Ír krémtorta
Tripla csokitorta
Banános pastilla
Egri bikavér
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése