2021. szeptember 15., szerda

Szemét szerda

Nem véletlen, hogy szeptemberben még nem írtam semmit - pedig volt minden, ovikezdés, sulikezdés, könyveknek bekötése, szülői értekezletek, SZMK-s túlsokdolog nemerrevállalkoztam, harmadik oltásos kidőlés, kormányablakos-szívás, őszköszöntő party, könyvfesztivál, végre újra úszás, kompozás, minden... ezt a postot is hat napja írom.

Amúgy minden oké, eddig az egész kis családunk megúszta betegség nélkül, a suliban és oviban is sorra dőlnek ki a gyerekek, mi még tartjuk magunkat, meglátjuk.


Elmondom, mi volt a legutóbbi dolog, ami felbosszantott. Beiratkoztunk hétfő-szerdára úszásra a gyerekekkel, mindketten járnak, addig mi úszunk. Yay. Erre jön az értesítő, hogy lesz sakk-kör a suliban, mikor? Szerdán. Fene. Nem baj, akkor idén ezek szerint nem járunk. Erre jön az értesítő, hogy az ovis tánc, amire tavaly még kicsi volt, de már akkor is szemezgettünk vele, hogy milyen jó lesz idén járni, mikor van? Szerdán. Fogcsikorgat. Jó, hát akkor nem lesz tánc, az úszás fontos. Aztán megérkezik az iskolának a sulicsalogató tájékoztatója, ahová menni tervezünk. Mégis mikor lesz az a fütyfürütty sulicsalogató? SZERDÁN. Hogy nyomorodjon meg. Közben sehol nem bírtam úszószemüveget venni a környéken, Decathlon messze van és nekem most kell, kínomban elmentem szerdán egészen a Vízes Nyolcasig, mondván, hogy ott van egy bolt, ami tuti mindig nyitva van, na, melyik nap nincs nyitva? SZERDÁN.

Valami baj van ezzel a szerdával.

Az i-re a pont persze az, hogy pont most hívtak, hogy nem indul a Logiscool online kurzus szombaton, csak hétfőn. 

Úgyhogy éber óráim szervezéssel telnek. Amúgy szeretek szervezni, de amikor öt munkanap van a héten, nem bírom felfogni, hogy lehet minden hétfőn és szerdán. Tudom, kussoljak, és ez még csak rosszabb lesz, amikor a kicsi is iskolás lesz. Still.

1 megjegyzés:

  1. Addig hátha felfedezik a keddet és a csütörtököt :) Már láttam iskolai szakkört ezekre a napokra ütemezve, szóval ez egy létező jelenség és van remény! És írom mindezt még SZERDÁN!

    VálaszTörlés