2020. július 24., péntek

Rajzpályázat, frizurák

Az ehavi legmenőbb dolog, ami történt Pindúrtündérrel, hogy a falunk rajzpályázatán ovis kategóriában dobogós lett, és ki is állították a rajzát a sétálóutcában. Jól megnéztük, büszkék vagyunk rá nagyon. Amúgy vicces, hogy ezt áprilisban küldtük be, és kb. márciusban rajzolta, és azóta fényévekkel ügyesebb, szóval remélem, jövőre is lesz ilyen pályázat, hogy beküldhessük a deltát.

Ebben a hónapban volt a névnapja, és névnapra élményt szoktunk adni, úgyhogy megígértük neki, hogy bobozni megyünk, ha majd megengedi a helyzet. Ha valakinek, akkor neki nehéz egy kicsit ez a vírus-időszak, de azért jól elvagyunk.

Remélem, nem veszti el a szociális, közvetlen kis természetét a társak nélkül. Próbáltam mondani neki, hogy most már nagycsoportos lesz, másik csoportszobában, ami milyen menő... de majd meglátjuk, mit szól hozzá, ha visszamegy szeptemberben. Az biztos, hogy küzdelem lesz a délutáni alvással... mert azt ő simán nem csinálja.

Amúgy leginkább nyaralunk. Gyümölcsöt eszünk, fagyit eszünk, "tavazunk", labdázunk, élvezzük a nyarat. Ő meg mindent lelkesen kipróbál, ami adódik. A Rukkel-tónál a csúszdázást, a Bakonyban a Pannon Csillagdában a távcsövet, Taksonyban a pónilovaglást (sokadszor). 

És néha azt is hagyja, hogy a hajával kísérletezzek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése