2013. február 14., csütörtök

Habos oldal

Hatalmas lelki megnyugvás kerített hatalmába, mikor kolléganőkkel beszélgettünk, és véletlenül szóba került a mosogatás témája. Először is nem én vagyok az egyetlen elvetemült, aki nem kifejezetten kedveli ezt a tevékenységet. Másrészt, és ami még fontosabb, nem én vagyok az egyetlen elvetemült, aki nem mossa el a mosatlant mindig azonnal (főleg reggeli után, mikor amúgy is rohanunk munkába), sőt, előfordul, hogy két-három napnyi is összegyűlik, és addig kiveszek egy új tányért/poharat/bögrét a szekrényből. Amúgy erre van ideológiám is: folyóvízben mosogatni kifejezetten utálok, és rosszul esik a vízpazarlás, úgyhogy mindig rendesen állóvízben mosogatok, két medencében, és azt akkor éri meg megtölteni, ha van megfelelő mennyiségű cucc.

Szóval természetesen mindez csak környezettudatos dolog.

Viszont jól esett, hogy megértő társakra leltem ebben a szokásban, azzal a kitétellel, hogy pont mostanában kell lassan leszoknom róla, és rászoknom a mindent azonnal-ra, mert pár hónap múlva már erre lesz szükség.

1 megjegyzés:

  1. Minden csak szervezés, majd kialakul az új rendszer.A mosogató gép környezet tudatos, nagyon kevés vizet használ, de mosogatószert azt igen.
    Tehát ha a gépben nem foszfátos szerrel mosogats, talán megmaradsz környezet tudatosnak,
    Kat

    VálaszTörlés