2013. február 21., csütörtök

Pomáz, I'm coming

No, megszáradt a tinta a papíron, úgyhogy most már elárulhatom: úgy esett, hogy véletlenül beleszerettünk egy lakásba Pomázon.
Nem akartunk mi lakást venni meg költözni, csak gondoltuk, megnézzük, hogy mit tudnánk megvenni, és hogy az tetszik-e, vagy gyűjtögessünk-e tovább, aztán majd a Babóval együtt. Úgyhogy megnéztünk pár lakást, amelyek belefértek a keretbe, egyik se igazán tetszett, aztán mikor már szinte úgy gondoltuk, hogy jó, akkor maradunk, ahol vagyunk, szépen átalakítjuk azt, veszünk új bútorokat és kész, na akkor, egy bizonyos szombaton elmentünk megnézni Ezt, és Ez volt az igazi.
Elég nagy sorházi lakás, van hozzá garázs, picike kertecske, egy nagyon menő kis padlásszoba, és nem annyira régi építésű, nincs is nagyon lelakva. Az ára egy picit több, mint amit szerettünk volna elkölteni, de megéri - majd lesz egy kis odafigyelős időszak.
Az adásvételi szerződést kedden írtuk alá, a bankba holnap megyünk hitelt kérni, aztán várjuk a mannát. Ha minden úgy megy, ahogy elterveztük, akkor költözésre már április végén sor kerülhet.

Így kell halmozni az izgalmakat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése