2013. április 2., kedd

Minden napra fél doboz

Közben elkezdtük a "minden napra fél doboz" mozgalmat is, mert nem szeretnék egyetlen hétvégén összecsomagolni (nem is menne), így viszont szépen lassan minden bekerül dobozokba, és a könyvekkel kiválóan lehet kezdeni, azok amúgy is a polcon lennének, most lehetnek egy hónapig akár dobozban is. Lesz vagy 8-9 doboz csak könyv...
Amúgy most először beújítottunk: nemrég költözők tanácsára vettünk az IKEA-ban költöztetődobozt (fura, de nemtom linkelni, nincs fenn a honlapjukon). Számomra az, hogy pénzt adok ki egy dobozért, hajmeresztő és elvetemült ötletnek tűnt, viszont mindig szívás van a nem egyforma, nem elég strapabíró dobozokkal, amelyek láthatatlan elázás miatt elszakadnak, lukasak, mittomén, ráadásul kunyerálni kell őket a közértnél, ami elég tré. És végül is nem kerül sokba, viszont máskor is jó lesz, úgyhogy rászántuk az anyagi javakat, és most szép egyforma dobozokba megy a cucc, amelyek olyan strapabíróak, hogy csak na.

A pakolás maga nem ejt kétségbe, annyiszor költöztem már életemben (20+), hogy remélem, rutinszerű lesz ez is. A konyhát a legnehezebb összepakolni általában, de azt úgyis utoljára kell.
Azért remélem, lesz még egy lomtalanítás mifelénk áprilisban, találtam pár cuccot, amit nem szeretnék elköltöztetni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése