2016. január 24., vasárnap

Dőljön a sok lé

Tündérpocok ma két hónapos. A mosolygás terén le van maradva, még csak néha nyomja, és nem lehet tudni, hogy igazi-e. Úgyhogy majd inkább a következő hónapra húzom be. Viszont cserébe nagyon durván fel tudja emelni a fejét hason fekve, simán megtartja, és nézelődik. Kivéve, mikor aludni kéne, mert akkor tartja a fejét, és ordít.
Új tudománya, hogy ő bizony egy kisasszony, és nem hajlandó cumizni, mert az milyen már. De egyáltalán nem. Ha bedugom a szájába, akkor körülötte ordít tovább. Ha éhes, akkor sem kap rá, mert hát ő ugye okos, és ebből meg nem jön semmi. Cserébe a saját ujját meg még nem találta meg. Vagyis nyugalmi helyzetben simán megtalálja és elnyammog rajta, de amikor zaklatott, akkor esélye sincs. Úgyhogy estéink azzal telnek, hogy a legváltozatosabb módon próbáljuk elérni, hogy ne kiabáljon, Eddig egyedül a hintázás jött be, más trükkünk nincs.
Amúgy nap közben és éjszaka továbbra is kisangyal, rendesen eszik, nézelődik, szundizik, ahogy azt kell, ez a 6-10-ig ez még mindig nem tetszik neki. Az éjszaka most úgy néz ki, hogy általában 9-kor adom rá az éjszakai pelust, utána eszünk, ebbe belealszik. Hajnali 2-kor álometetem, majd vissza szundi, és 6-kor kelünk. Pont megesszük a reggelit, mire Kistücsök felébred.
Egyéb tudományt még nem tud felmutatni, de a nézelődést most már elég magas szintre fejlesztette, és egész sokáig képes egyedül csinálni (legalábbis délelőtt).
Végre megjelent a bcg oltás a karján, de még mindig semmi csúnyaság nem történt vele, csak egy alig látható kis göb, úgyhogy nem tudom, jó-e ez így. Kedden megyünk a következő oltásra, majd akkor kiderül.
Szegény itt a tejmentes diétám majd a betegségem miatt eléggé minimum üzemanyagon van, lehet szólni odafent az érdekemben, hogy háruljanak el ezek a dolgok, és dőljön a sok  tej, mert már nagyon megérdemeljük.
Amúgy hárulás tekintetében annyi történt, hogy sunnyog a kisasszony. Múlt pénteken egyszer csak abbahagyta a véres kakilást, és szerdától zöld helyett tankönyvi aranysárga volt a kakija, úgyhogy már bizakodtam. Azt mondtam, várok egy hetet, és ha most péntek estig sincs vér, akkor szombat reggel eszem valami tejterméket. Persze péntek este az utolsó pelusban találtam egy icipici c-betű alakú vérszálat, ennek ellenére tegnap meg ma is ettem sajtot. Eddig csak annyi történt, hogy az aranysárga visszaalakult nyálkás zölddé, de még nincs vér. Remélem, nem is lesz, és akkor vége van a tortúrának.
Ja, amúgy 5 és fél kiló körül van, centire nem nőtt szerintem, de nem mértem. Plusz megérkezett az első anyajegye, és most már ő is tökélyre fejlesztette a pengeszalag-köröm ömlesztést, hiába vágom, másnap ugyanúgy élesen bele tud vájni a bőrömbe vele.
Haja a búbján már több mint három centi, és nagyon cukin feláll neki, mint egy kis punknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése