2021. október 20., szerda

Sakk, zene, rajzolás


Már a negyedik játékot végeztük ki úgy, hogy semmit nem segítettünk mi felnőttek, csak drukkoltunk, és hatalmas küzdelemben, sok újrapróbálgatással, végül kijárták a Kirby Super Star-t is. Ennek az volt a nagy előnye a többihez képest, hogy itt egyszerre lehetett játszani a két játékossal co-opban, nagyon tetszett nekik. És a szerepeket is jól osztottuk le: Kistücsök volt Kirbyvel, mert ő jobban tudott vigyázni magára, Pindúrtündér meg vette fel a segítőket, és mindig a szituációhoz alkalmazkodva a legjobb karakterrel volt. 

Egyébként ebben a hónapban több nagyon fontos dolog is történt. Először is Kistücsök felcsapott képregényrajzolónak, íme az első munkája:

Meg elkészítette első zeneművét is:

Elkezdett járni sakk szakkörre is, egyelőre nem erőltetik meg nagyon, viszont élvezi, és ez a fontos. Nekem anno gy kicsit mélyvíz volt a sakk szakkör, amikor kb. tízévesen elkezdtem, az első alkalommal egy nálam négy évvel idősebb gyerek fojtómattot adott kb. negyed óra alatt... De őt úgy tűnik, nem érte ilyen sokk, aminek örülök.

Aztán az új elfoglaltság Apával a fejelés, már egész jól megy, és gyakorolják is. 

Még mindig nagyon szeret feladatokat készíteni és azt szétosztani a családban, hogy oldjuk meg, persze meg is oldjuk őket, mert ennél jobb inspiráció nem is kell. 

Amúgy most éppen nyugi van, business as usual. A suliban vannak magasságok és mélységek, jött már fekete pont, de inkább csak azért, mert benézte a házit, és mást csinált meg, amúgy tudásban még mindig jó a helyzet, és ez a fontos. És most már egyre kevésbé fordul elő, hogy elveszít vagy elfelejt valamit, szóval látszik a progress itt is. Lehet, hogy még a végén tényleg megérik negyedikre annyira, hogy akár egy másik településre járjon iskolába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése