2018. január 23., kedd

Mindblown

Tegnap egy csapásra lett közepesből mindblowing a Star Trek: Discovery! SPOILER

A sorozatot nyilván nézni kell, mert Star Trek, és már írtam is róla, és először nem tetszett, hogy összefüggnek az epizódok, mert így kevés teret hagytak arra a játékra, hogy minden epizódban lehessen egy kis független felfedezés - de így utólag nem olyan nagy baj.
A párhuzamos univerzumok gondolatát már sok film/sorozat feldolgozta, jól is, rosszul is, és szerencsére a Discovery nem az elméleti részbe megy bele, hanem egy olyan csavart rakott az első szezonba, amely miatt valószínűleg le fogják lőni sajnos, mert "túl" csavaros, ezért bonyolult az egyszerű nézőnek. De talán nem...
Ezt nagyon szeretem, amikor ott van az összes kis tudásmorzsa, és ha nagyon-nagyon odafigyel valaki, akkor akár össze is teheti a képet, és aztán van az ismétlés rész, ahol mindenki rájön a turpisságra, és megnézhetjük, hol voltak a morzsák. Nem jöttem rá, de mennyire ott volt a szemem előtt, hogy Lorcával valami gond van (még az admirális is gyanakszik, aztán tényleg elég kemény döntéseket hoz, és sokan kritizálják érte, aztán utólag nyilván az is gyanús, hogy micsoda véletlen, ahogy Burnhammel találkozik... satöbbi. Hú, és az is mennyire jó már, hogy Stammets counterpartja is ott reked a networkben, és ő is felébred... Nyilván ő vitte át a saját Lorcáját valahogy. De vajon mi történt a "jó" Lorcával és a "rossz" Burnhammel?
Eddig is megérte nézni a sorozatot, de most már nagyon várom az utolsó három epizódot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése