2022. március 16., szerda

Van mindenféle

Van mindenféle. Szorongás az orosz-ukrán háború miatt, a választás miatt, a kislányom iskolája miatt. Örülés a fizuemelés miatt, céges megbecsülés miatt, sikerek miatt. Arconpörgés, hogy mit is kell csinálni, hol van nekem hozzáadott értékem, megtalálni a szépséget a hétköznapokban. Tavaszvárás, kertrendezés, bútorfestés, palántázás. Olvasás, és most egy kicsit a polcok átrendezése, át kell gondolnom, melyek voltak azok a (nem scifi és fantasy) könyvek, amelyek a legnagyobb hatással voltak rám, mert azokat szeretném a hálószobába bevinni (már részben kész, talán lesz belőle post is).

Írás. Elkezdtem valamit. Közben folyamatosan feszít, hogy hülyeség, túl sok könyv van a piacon, és most a béka segge alatt az önbizalmam, úgyseleszbelőlesemmi, de most egyelőre élvezem annyira, hogy jó legyen hobbinak is, hogy ne akarjak többet. Még ismerkedünk egymással, mint a Kisherceg a rókával, biztos, hogy vízválasztó lesz.

Lehet, hogy a munka szív le mostanában (kaptunk plusz egy csapatot, akiket terelgetni kell), lehet, hogy csak az anxiety, de a múlt héten többször elaludtam este 6 körül a kanapén, és még mindig nem érzem magam kipihentnek. Pedig jó sorozatok is vannak, csak nem jutok odáig, hogy írjak róluk, és néha akkor is elalszom valamin, ha amúgy tökre érdekel. Ja, és megnéztük az új Batmant (tetszett, 7/10, nagyon sötét volt, és pár apróság jobb lett volna máshogy, de Robert Pattinson jó Batman).

Ezek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése