2014. november 24., hétfő

Keep it

Azt meg már a frissítés megjelenésének napján akartam írni, hogy a Google Keep végre megcsinálta, amivel én gazdag akartam lenni két évvel ezelőtt. Anno rengeteget kerestem olyan feladatkezelő alkalmazást, amelyikben meg lehet osztani a családommal a feljegyzéseket. Ennek ugye legegyszerűbb gyakorlati példája, ha írok egy bevásárlólistát, és elküldöm a férjemnek. Vagy pedig hogy írok egy tennivaló-listát a hétvégére, és jó, ha nem csak én látom.
Na, ilyen akkor egyáltalán nem volt. De most vééégre! Eddig is használtam a Keepet, viszont most már tökéletes lett.

5 megjegyzés:

  1. Én Evernote-ot használok már elég régóta, abban van ilyen feature (ráadásul van mobilos app is hozzá, ami elég hasznos tud lenni). Szvsz a legjobb jegyzetelő alkalmazás, ajánlom nagyon.

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem az Evernote is tud ilyet, és hála az égnek, nekik semmi közük nincs a Google-höz.

    VálaszTörlés
  3. Ami a kedvencem az Evernote-ban, hogy van hozzá Sticky Notes alkalmazás, amit ki lehet rakni az asztalra (akár always on topban), így mindig elérhető, tényleg olyan, mint egy sticky note:) És persze ez is szinkronizálva van az Evernote többi alkalmazásával (desktop/android).

    VálaszTörlés
  4. Evernote-ot próbáltam, nem tetszett - bár tény, hogy nem most töltöttem le utoljára.

    VálaszTörlés
  5. Az a legnagyobb baj ezekkel, hogy ha egy jól rendezett katalógust szeretnél magadnak tudni, ami ténylegesen visszakereshető pár másodperc alatt, akkor nagyon sokat kell pepecselni a felvítelnél, hogy a tag-ek jók legyenek. A Kards ilyen szempontból mindent ver, viszont egyelőre csak OSX-re van (privát béta) http://kards.io

    VálaszTörlés