2015. február 11., szerda

Háromból kettő

SPOILER
Amúgy a Castle utolsó szezonja kifejezetten szórakoztató, egész nehéz lehetett úgy epizódokat írni, hogy elvileg nem is dolgozhatnak együtt - és sikerült. Eddig is kedveltem a sorozatot, de ez most szórakoztató, érdekes, izgalmas. A legutóbbi két részben nem is találtam ki az ügyet, pedig ki szoktam. Az persze várható volt, hogy Jerry Tyson visszatér a végére, de a korábbi részek is jók voltak vele (ellentétben azzal, amikor Kate akarta megoldani állandóan az anyja ügyét, azok elég vontatottak és unalmasak voltak).
A Black Sails második szezonja még jobb, mint az előző. Megalapozták a karaktereket, és most jöhet az intrika, de dulván. A kapitány számomra továbbra is szimpi, ráadásul most még múltbeli jelenetek is vannak, ami külön menőség (és a magamfajta szájfileknek extra a szakállnélküliség). Végre tengeren is játszódnak jelenetek, nemcsak a szigeten, bár ezzel, hogy Guthrie Flynt ellen fordult, igazán érdekes lett ott is a helyzet.
A Rebels az elején nem nagyon tetszett, és ez azóta sem változott. Értem, mit miért csináltak úgy, ahogy, csak nem értek vele egyet. De hát SW, úgyhogy muszáj nézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése