2022. május 6., péntek

Részleges sikerek

Vannak azok a napok, mikor ez a létező világok legjobbika, aztán meg vannak azok a napok, amikor ráncos a homlokom, ragad a padló a kosztól, és egyáltalán nem segít a kávé az ébren maradásban. Na, az elmúlt hetekben csak ilyen napok voltak. 

Melóban nagyon sok volt most a todo, és mondjuk kevesebb nem lett, csak elhaladtunk egy mérföldkő mellett. Alapvetően szeretem a pörgést, amikor még nem billen át oda, hogy már a minőség rovására megy. Általában büszke vagyok rá, hogy semmi todo-t nem felejtek el, sem munkában, sem magánéletben, aztán vannak azok a napok, amikor mégis. Mert sok. Na, azokat nem szeretem.

Azért vannak részleges sikerek is: találtunk jó néznivalót (For All Mankind), találtam jó karaktert LoL-ban (Leona), találtunk időt palántázni (pari, paprika, cukkini), illetve zajlik a mini felújításunk (amivel persze szintén további teendők vannak). Meg majálisoztunk is kicsit (Szentendrén, a Skanzenben, tök jó volt).

Már csak jó könyvet kéne találni, meg pályázatra írni, meg készülni a Toastmasters beszédemre, meg decoupage-olni egy érmetartót, meg ilyenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése