2018. május 15., kedd

Legjobb gyerekprogram ever

A hétvégén olyan gyerekrendezvényen jártunk, amely életem eddigi legjobb gyerekrendezvénye volt, beleértve a saját gyerekkoromat és szülőségem idejét is. Szentendrén a Liliput Játékvilág rendezte meg a 3. Családi Napot. Volt belépő, de pénztárcabarát (és felnőtteknek ingyenes volt, hehe), és onnantól kezdve minden ingyenes volt: két ugrálóvár, hogy a nagyok ne tapossák agyon a kicsiket, Duplo-medence, LEGO-építés, horgászat, Nerf lövészet, BicikLó, puzzle-k, illetve amin nem vettünk részt, de volt: arcfestés, lovaglás, Schleich bemutató, és még lehet, hogy nem is láttam mindent. Emellett volt színpad és produkció, kedves gyerekműsor ment, mi még kicsik voltunk hozzá (de Pindúrtündér tapsolt lelkesen).
Érkezéskor kaptunk karszalagot, egy "sütikupont", amellyel kaphattunk csokis vagy lekváros palacsintát a helyi kantinban, de most komolyan, mennyire jó már, gyakorlatilag nem tétel egy palacsinta, és mégis gesztus, hogy ingyen kapunk egyet gyerekenként, és meg van oldva a tízórai.
A legnagyobb jóság pedig az volt, hogy kaptunk egy "útlevelet" a Manók 6 próbájához, ezek ilyen kis állomások voltak, ahol teljesíteni kellett egy teljesíthetőre bekalibrált feladatot, amiért a gyerekek kaptak egy pecsétet. És ha mind a hat pecsétet összegyűjtötték, akkor kaphattak egy fix ajándékot. Mi meg is csináltuk, és kaptunk egy zacskó LEGO Friends készletet (!) és egy sleimet (a linkek nem pontosak). És még tombola is volt, bár azon mi nem vettünk részt.
Szóval a csemeték ugráltak nettó egy órát, kipróbáltak más játékokat, feladatokat csináltak, palacsintát ettek, ajándékot kaptak, műsort néztek... Mi kellhet még?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése