2021. december 2., csütörtök

Pörgős szabi

Ilyet is csináltam
Egy hétig szabin voltam, aztán meg két napja pörgök. Bámulatos, mennyi mindenre van az embernek ideje, ha nem kell napközben dolgoznia. Volt idő egy komolyabb takarításra, madáretető felújításra, a több mint egy éve tervezett saját szülinapi videó megcsinálására, szülinapi zsúrra való készülésre, némi karácsonyi vásárlásra-nézelődésre, textilszalvéták megvarrására, íróasztal-halom szortírozására, régen félbehagyott egyéb apró tevékenységek befejezésére.

Amire nem volt idő, pedig volt terv:

  • többet aludni, játszani, olvasni, tornázni/mozogni
  • többet foglalkozni az aktuális írásommal
  • kicsit feldolgozni a varrnivalók óriási halmát
  • pakolni a nagyszekrényben
  • a halakat nagytakarítani
  • befejezni a karácsonyi bábjátékot, aminek a megírásába belekezdtem
  • frissíteni a kirándulás füzetet, ami le van maradva ősz elejéről
  • blogot írni
Tulajdonképpen elég fárasztó volt ez a szabadság, most, hogy újra dolgozom, a fárasztás maradt, de most már legalább justified. Közben az eső elmossa a tervezett programok felét, az újabb covid variáns meg a maradékot (ígértünk egy Aquaworld-öt a szülinaposnak, amit persze nem váltottunk be), belekezdtünk egy csomó sorozatba (Arcane, Star Trek: Discovery új szezon, Hawkeye, Dexter New Blood) illetve végignéztük a Foundation-t, elkezdtem olvasni a Piranesi-t, csináltam egy elég jól működő Mercenary csapatot Hearthstone-ban (Anduin, Prophet Velen, Cariel, Cornelius, Tyrion, Tyrande), eddig nem nagyon tudtak megizzasztani, persze csak 25-ös szintűek vagyunk, várom a Witcher második szezont, a Matrix: Resurrectiont, Expanse-t, várom a havat, meg hogy megnyisson a környéken a korcsolyapálya, és akutyamindenit ez még csak a tél eleje. 

Olyan sok mindenről akartam írni mostanában, de aztán valahogy mégsincs idő vagy energia ideülni még arra a húsz percre, vagy rájövök, hogy biztos unalmas téma, nélkülem is van elég információ és olvasnivaló a neten. Egyáltalán ki a fene olvas még blogot manapság, ugyebár. 

2 megjegyzés: