2022. július 28., csütörtök

Szerda

Szerintem az anyukákra nem vonatkozik a jetlag: mi már eleve addig vagyunk ébren, amíg muszáj, és akkor alszunk, amikor lehet...

A hosszú kedd után a szerdát 4:15-kor kezdtük egy kis halk rajzolással és bukfencezéssel. Apa picit megbetegedett a repülőn, hagytuk aludni. 

Első napra nem terveztünk nagy dolgokat: elsétáltunk a legközelebbi játszótérre. Közben láttunk óriási kaktuszokat, pálmafákat, agavékat, hosszú egyenes sínt, meg szép földszintes faházakat. Embert viszont egyet se.

Aztán elsétáltunk a közeli bolthoz, ahol voltak kajáldák meg mosoda meg dohánybolt. Ettünk burritót, tacót és amerikai hot dogot. A mosoda előtt egy fiatal srác megkérdezte, honnan jöttünk, és tudta, hol van Magyarország. A pultos lány extrém kedves volt, és mivel nem kértünk innivalót, hozott mind a négyünknek jeges vizet. 

Délután aludtunk egy kicsit, de nemtom mennyire volt jó ötlet, mert utána úgy kellett felrázni a gyerekeket mélyalvásból.

A játszótér annyira tetszett, hogy visszamentünk alvás után, ekkor már találkoztunk is másokkal. Vicces volt látni az egy szál kis szoknyában rohangáló kislányt, miközben én hosszúnadrágot és pulóvert adtam a gyerekekre a 20 fok szélben...

Este még elmentünk vadnyuszi-leső sétára, 14-et láttunk. Ja, meg két baglyot. Mindenki esti sétált, mindenki köszönt, nagyon barátságos a környék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése