2011. október 5., szerda

New chapter coming

Nagy változásokat fűzök két hét múlva hétfőhöz (okt. 17). Lehet, hogy a szokásos lesz belőle, azaz elhatározom, hatalmas elánnal vetem bele magam, aztán elsikkad, de azért majd küzdök. Mindenesetre a környezetváltozás mindig segít az ilyesmiben, úgyhogy meglátjuk.

Ami biztos most már, hogy aláírtam a szerződést: egy épületben fogunk dolgozni J-vel, egy cégnél, csak máshol. Jippi! Viszont nem rögtön okt 17-től, mert akkorra már megvan a repjegyem és a szállásom Németországba, ötnapos tanfolyamra. Ez utóbbi amúgy eléggé meglepett, hogy még ott sem vagyok fizikailag, de már le van foglalva minden... És sosem dolgoztam még olyan cégnél, ahol a feladataimat rendes tréning keretén belül magyarázták volna el, és nem csak learn-by-doing vagy self-reading lett volna. Úgyhogy izgulok.

Addig viszont még maradt egy csomó teendőm ideát, amiket legjobb tudásom szerint szeretnék elvégezni, plusz mindenképp meg szeretném csinálni a regényem harmadik átírását, hogy tényleg tiszta lappal indulhassak teljesen. Nem teljesen tabula raza, hanem egy új oldal, új fejezet a könyvben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése