2022. augusztus 8., hétfő

Lazulás

A mai napot lazára vettük, mert holnap hosszú utazás áll előttünk. Délelőtt bevásároltunk az útra, aztán délben elmentünk egy nagyon menő kajáldába, ahol az 50-es 60-as éveket idézték meg elég autentikusan: piros csikos fotelek, csillogó párnájú fémszékek, neonlámpák, régi poszterek, jukebox, minden. Mintha egy filmbe ültünk volna be. Ennek tetejébe a kaja zseniálisan finom volt (én guacamole jack burgert ettem, és egyedi kulináris élmény volt), a személyzet pedig szupercuki, nem tudták kicserélni Kistücsök sült krumpliját már almaszószra, mert hozzáértünk, viszont hoztak mégis. És még gyerekfoglalkoztató papirka is volt, amig vártunk az ételre.

Ezután úgy döntöttünk, hogy medence-napot tartunk, és egész délután labdáztunk meg ugráltunk a medencében, és melegedtünk a spa-ban. Ugyan ilyet otthon is tehetünk, viszont jól esett a pihenés, és azért a környezet igy is különleges volt. 

A napot megkoronázandó kitaláltuk, hogy mivel ilyen szép kitisztult idő van, menjünk el naplementét nézni egy közeli tengerpartra, ahol nem a hegyekbe zuhan a nap, hanem tényleg a tengerbe. Csomagoltunk piknikkaját, és pont időben odaértünk, nem is volt nagy szél, tiszta is volt az idő, közben közepes hullámok csapdostak, és szupermenő volt a naplemente - azt mondanám, hogy az utazásunk egyik fénypontja. Minden klappolt, nagyon tetszett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése